Iedere laatste donderdag van de maand van 9:00-11:00

Meld je aan via:

Welkom

Open Coffee Houten is sinds november 2010 actief en is net als de landelijke broertjes actief met het organiseren van netwerkbijeenkomsten.

Wat is OpenCoffee?
OpenCoffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder elkaar kan ontmoeten, ideeen bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

OpenCoffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere maand in Nederland gehouden wordt op meer dan 300 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per bijeenkomst, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.

Voor wie is OpenCoffee?
OpenCoffee is eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wilt netwerken en kennis wilt delen. Daarom zie je vaak jong- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

Het begin
De OpenCoffee Club is opgericht door Saul Klein, een van de oprichters van Skype, in Londen om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten. Het doel was om zo de investeringsindustrie wat transparanter te maken en zo ondernemerschap aan te moedigen.

OpenCoffee Nederland
De eerste OpenCoffee in Nederland werd gehouden in Amsterdam op 15 maart 2007 en een paar maanden later volgde Utrecht ook met een wekelijkse bijeenkomst. Geleidelijk aan kwamen er in Nederland meer OpenCoffee innitiatieven en volgde een boom aan nieuwe OpenCoffees. Momenteel worden er iedere maand op meer dan 300 lokaties een OpenCoffee bijeenkomst gehouden.

 

De volgende bijeenkomst:

Datum: GEANNULEERD
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur

Locatie:

Restaurant MIRO
Plein 20, 3991 DL Houten
INSCHRIJVEN FACEBOOK

Word ook lid op:

Tennisclub Atalanta
De Open Coffee Houten wordt georganiseerd door:
- Lisette Goes, Image Consultant;
- Melanie van Thor, Marketing and Communications advisor
- Vincent Drees, zelfstandig accountant/belastingadviseur;

  • 1870This post:
  • 96047Total visitors:
  • 33Visitors today:
  • 53Visitors yesterday:
  • 2Visitors currently online: