Iedere laatste donderdag van de maand van 9:00-11:00

Meld je aan via:

OC 23 februari: Netwerkbijeenkomst in het teken van de ‘super pitch’

Kun jij jezelf op een interessante en aantrekkelijk manier kort presenteren? Oefen je super pitch op donderdagochtend 23 februari van 9.00-11.00uur tijdens de netwerkbijeenkomst van de Open Coffee.

In januari ging deze superpitch bijeenkomst wegens omstandigheden niet door, dus nu een nieuwe mogelijkheid om mee te doen. Alle ondernemers en belangstellenden zijn van harte welkom op onze vaste locatie Baan 14, het clubhuis van TC Atalanta, Kruisboog 8.

De “super pitch” een boodschap van een minuut waarin je je werk zo duidelijk mogelijk onder woorden brengt, zodat de andere partij op zijn minst zeer geïnteresseerd raakt. In november hebben we hiermee een begin gemaakt en het smaakte naar meer!
Tijdens de ‘netwerkcarrousel’ kun je deze ochtend ook met andere ondernemers kennismaken, ervaringen uitwisselen en uiteraard ook je pitch oefenen.

De Open Coffee is geheel vrijblijvend, de toegang is gratis. Hoe meer mensen, hoe meer tips en ervaringen er gedeeld kunnen worden. Kom gewoon gezellig een keer langs!

Inschrijven is gratis en kan via de Facebook button ( http://bit.ly/2lNXS1N ) boven of een email sturen naar info@opencoffeehouten.nl.

De volgende bijeenkomst:

Datum: GEANNULEERD
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur

Locatie:

Restaurant MIRO
Plein 20, 3991 DL Houten
INSCHRIJVEN FACEBOOK

Word ook lid op:

Tennisclub Atalanta
De Open Coffee Houten wordt georganiseerd door:
- Lisette Goes, Image Consultant;
- Melanie van Thor, Marketing and Communications advisor
- Vincent Drees, zelfstandig accountant/belastingadviseur;

  • 177This post:
  • 96045Total visitors:
  • 31Visitors today:
  • 53Visitors yesterday:
  • 1Visitors currently online: