Iedere laatste donderdag van de maand van 9:00-11:00

Meld je aan via:

Netwerkbijeenkomst in het teken van de ‘super pitch’

Wil je dit jaar goed van start gaan? Met het voornemen om meer te netwerken en zo van elkaar te leren? Op donderdagochtend 26 januari van 9.00-11.00uur starten we weer met de eerste Open Coffee van dit nieuwe jaar. Ondernemers die willen groeien zijn van harte welkom op onze vaste locatie Baan 14, het clubhuis van TC Atalanta, Kruisboog 8.

Deze ochtend staat in het teken van de “super pitch” een boodschap van een minuut waarin je je werk zo duidelijk mogelijk onder woorden brengt zodat de andere partij op zijn minst zeer geïnteresseerd raakt. In november hebben we hiermee een begin gemaakt en het smaakte naar meer!
Tijdens de ‘netwerkcarrousel’ kun je deze ochtend met andere ondernemers kennismaken, ervaringen uitwisselen en je pitch oefenen.

De Open Coffee is geheel vrijblijvend, de toegang is gratis. Hoe meer mensen, hoe meer tips en ervaringen er gedeeld kunnen worden. Kom gewoon gezellig een keer langs!

Inschrijven is gratis en kan via de Facebook button ( http://bit.ly/2k6VC4S ) boven of een email sturen naar info@opencoffeehouten.nl.

De volgende bijeenkomst:

Datum: GEANNULEERD
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur

Locatie:

Restaurant MIRO
Plein 20, 3991 DL Houten
INSCHRIJVEN FACEBOOK

Word ook lid op:

Tennisclub Atalanta
De Open Coffee Houten wordt georganiseerd door:
- Lisette Goes, Image Consultant;
- Melanie van Thor, Marketing and Communications advisor
- Vincent Drees, zelfstandig accountant/belastingadviseur;

  • 172This post:
  • 98014Total visitors:
  • 56Visitors today:
  • 59Visitors yesterday:
  • 0Visitors currently online: