Iedere laatste donderdag van de maand van 9:00-11:00

Meld je aan via:

Open Coffee Houten 28 september 2011, 9:00-11:00 uur

Aanmelden voor 28 september kan via de volgende linkedin : http://events.linkedin.com/Open-Coffee-Houten/pub/785465 en door de drukken op “Attending”. De kosten van dit event zijn 6 euro all in p.p. Graag vernemen we het aantal bezoekers, dan weten ze bij La Place hoeveel heerlijke koeken ze voor ons moeten bakken…

Open Coffee Houten gaat zijn tweede jaar in met veel nieuws: Nieuwe Coffeedata voor het najaar. Een nieuwe locatie. Een vernieuwde aanpak. Aanmelden voor de nieuwsbrief -> zie invul box hiernaast.

Nieuwe locatie 

Gedurende ons startjaar zijn we gastvrij ontvangen door Arno Patje van Meet and Work. We zijn daar heel blij mee: hij heeft het ons mogelijk gemaakt  om Open Coffee  Houten neer te zetten. Toch vonden we het tijd worden om naar een nieuwe  locatie uit te zien, en de keuze is gevallen op La Place op Het Rond.

La Place Houten op Het Rond

La Place Houten op Het Rond

Nieuwe dag

We hebben in het afgelopen jaar de Open Coffee  op wisselende weekdagen georganiseerd. Om meer duidelijkheid te scheppen gaan we vanaf september verder op de (drukst bezochte) woensdag, en wel op de laatste woensdag van elke maand. Dus:

  • 28 september
  • 26 oktober
  • 30 november

Zet ze meteen in je agenda!

Vernieuwde aanpak: 3×3

Om de interactie te stimuleren gaan we maandelijks 3 gasten de kans geven om gedurende 3 minuten in de spotlight te staan. Wil jij jezelf of je bedrijf voorstellen, of heb je een concrete vraag of propositie om aan de bezoekers voor te leggen? Meld je dan vooraf aan voor de 3×3 bij Ankie@1persoons.nl en vermeld kort wat je wilt vertellen. Wij kennen de drie plaatsen toe op volgorde van aanmelding (tenzij we een voorgestelde bijdrage niet passend vinden).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende bijeenkomst:

Datum: GEANNULEERD
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur

Locatie:

Restaurant MIRO
Plein 20, 3991 DL Houten
INSCHRIJVEN FACEBOOK

Word ook lid op:

Tennisclub Atalanta
De Open Coffee Houten wordt georganiseerd door:
- Lisette Goes, Image Consultant;
- Melanie van Thor, Marketing and Communications advisor
- Vincent Drees, zelfstandig accountant/belastingadviseur;

  • 386This post:
  • 92533Total visitors:
  • 45Visitors today:
  • 47Visitors yesterday:
  • 2Visitors currently online: